با یاد و تمنای یاری از یگانه پروردگار بی‌همتا و (صمد) و تمام اهل درستی و نیکی و حق و عدالت با عقاید و آیین های گوناگون

نکات مهم در مقاطع پیش از صنعتی شدن مجموعه ها - کیفیت به جهت ایمنی 

موارد بسیار زیادی از جمله اهداف بلند مدت ، طرح ها ، استراتژی ها و مزیت های فراوان در باب صنعتی شدن مجموعه یادآور میشه و شاید مورد توجه قرار نگیره ولی زمانی که حرکت جریان هایی رو به سوی صنعت و تولید مشاهده میکنیم ، چه موافق و مطابق طرح ها و اهداف مدنظرمون باشند و یا نه ، نکاتی هستند که رعایتشون بسیار مهم تلقی میشه ؛ 

بدیهیست که اغلب مجموعه ها پیش از صنعتی شدن با یک مشکل مهم مواجه میشن که طبیعتاً فرمول ، تکنیک ها و به اصلاح قِلِقِ تولید محصول های گوناگون و بویژه مدرن رو در اختیار ندارند و اکثراً هیچ مجموعه ای حاظر نمیشه این موارد کلیدی رو در اختیار دیگران قرار بده بنابراین لازمه علاوه بر بهره‌مندی از دانش های متخصصین گوناگون ، از پی آزمون خطا به مهارت و فنون سطح اول دست پیدا کنیم و یک موضوع در طول این روند مطرحِ که نخستین نکته الزامی میدونم و اون « نظارت بر کیفیتِ ایمنی محصولِ » . باورمندم حتی در جوامع بسیار پیشرفته از لحاظ صنعتی و اقتصادی هم نمیشه و اصلأ درست نیست که بند ها و قراداد های زیادی به فعالین تحمیل بشه و جملگی ملزم به رعایت باشند چراکه آزاد بودن اقتصاد ، صنعت و تجارت از جهاتی گوناگون مفید و صحیح محسوب میشه ولی مواردی مثل حمایت به واسطه ی بستر سازی و اینگونه موارد نظارت بر کیفیت ایمنی و استاندارد بودن محصول چه از درون و چه از خارج گروه فعال نه فقط باعث میشه سطح تقاضا وسعت پیدا کنه ، چراکه به استانداردهای جهانی نزدیک شده بلکه از پرشمار حوادث غیرقابل جبران که می‌تونه برای همیشه اعتبار و امکان پیشرفت اون گروه تولیدی رو از بین ببره ، جلوگیری کنیم .

در نهایت به دو نکته ی مهم یادآور میشم که در طول چندین سال گذشته از سوی این جانب و دیگران ، طرح ها ، اهداف و موضوعاتی گوناگون درباره ی صنعت مطرح شده ، شاید در نگاهی خوشبینانه اجرا شدن این طرح ها و رسیدن به این مقاصد رو در آینده ای نه چندان نزدیک فرض و وصف کنیم ولی نباید فراموش کنیم پرشمار از رعایت اصول و مبانی گوناگونِ در زمینه های اقتصادی ، صنعتی و تجاری ، نکاتی هستند که همواره به رشد و موفقیت ربط مستقیم دارند لهذا نباید پیروی از اصول صحیح رو تماماً به آینده ای که تحولاتی عظیم حاصل شد موکول کنیم و نکته ی دیگر که در تعدادی از مطالب دیگر هم به دفعات به آن اشاره داشتم این است که به منظورِ رعایت اصول مبانی و حرفه ای و یا کیفیتِ ایمنی و استاندارد بودن به هیچ وجه به سطح و اندازه ی مجموعه و اینکه چه کالا و خدماتی تولید و عرضه میشه توجه نداشته باشیم بنابراین تفاوتی نداره مجموعه ای کوچک و یا وسیع مدنظرمون باشه و تفاوتی نداره در چه جایگاهی باشیم و تفاوتی نداره تولید کننده ی محصول غذایی و تزییناتی باشیم مهم تبعیت از الگویی صحیحِ که به هر جهت موجب برتری و موفقیت میشه .